privécursussen SPAANS in HILVERSUM

Kies je eigen lesmoment ook weer in 2020.

 

Privéles / bijles: 

De groepscursussen zijn gestopt maar voor privéles op diverse niveaus kunt u nog steeds terecht. Scholieren die problemen hebben met hun lesstof zijn welkom voor bijles en ook inburgeraars voor hulp op Nederlands taalvlak.
  
Bel voor meer informatie op 06 – 508 36 794 of mail naar vertaalsterspaans@hotmail.com

 

Elke taal opent de mogelijkheid tot contact, vergroot het onderlinge vertrouwen en toont respect voor de bewoners van het land.
Spaans, een prachtige taal en ook nog eens één van de wereldtalen
.

Beginners: 

We oefenen met de uitspraak, vergroten de woordenschat, krijgen inzicht in de grammatica, ook wel genoemd ‘het cement van de taal’ en leren ons in tien weken redden in allerlei situaties.

Gevorderden A en B:

A: de kennis die is opgedaan wordt verder uitgediept. Want ........
het is tijd voor een nieuwe uitdaging: onregelmatige werkwoorden, voltooide tijd,
het lijdend voorwerp, noem maar op: grammaticale onderwerpen genoeg.
Daarnaast lezen we een detectiveverhaal en herhalen uiteraard de eerder behandelde stof.

B: voor de echte liefhebbers volgt dan o.a. de behandeling van de subjuntivo-indicativo, gebiedende wijs, se-lo constructie, én een doorstart naar de verleden tijd.

Informatie over de lesmomenten en direct aanmelden bij vertaalsterspaans@hotmail.com

 

 

Gastenboek

23 berichten op 2 pagina's
Johan Lankreijer
23-03-17 06:57:22
Na de basiscursus besloten om volgende lessen te volgen. Er is veel aandacht voor een goede basis grammatica afgewisseld met het vertalen van zinnen en verhalen en regelmatig een terugblik op de vorige lesstof. Veel geleerd en er is veel aandacht voor de cursisten.
Hilde Hilde van Ooijen
22-03-17 13:56:57
Hallo Flora,
Heel erg bedankt voor de 10 weken beginnerscursus Spaans. Ik heb er veel van geleerd en het smaakt zeker naar meer. Jammer maar heel begrijpelijk dat er geen vervolg meer komt. Je hebt een leuke en relaxte manier van lesgeven waardoor alles in goede sfeer verloopt. Het door jou gemaakte cursusboek is zeer van waarde en zal ik zeker nog van nut zijn. Ik ga wel door met Spaans leren, mede dankzij jou. Het ga je goed. Hartelijke groet Hilde
Opmerking:
Bedankt Hilde. Groepscursussen worden het niet meer, maar privé ben je altijd welkom. Que te vaya bien...... .
Eric den Elzen
25-11-16 10:32:24
Woensdag de laatse les van de vervolgcursus B gehad, was bijna privé les doordat we slechts met 2 studenten waren. .Alle weggezakte kennis weer opgehaald en weer nwe kennis opgedaan. Veel dingen die mij nu duidelijk zijn geworden en zie echt een enorme stap voorwaarts in het begrijpen en spreken van de Spaanse taal.
Nu verder regelmatig oefenen.
Voor iedereen, welk niveau, een aanrader de lessen bij Flora.
Berdy Klein Gunnewiek
17-07-16 17:31:14
Met veel plezier heb ik de beginnerscursus en de gevorderden A gevolgd. Veel geleerd en nu moet alles even landen. Maar genoeg stof om te herhalen en extra te oefenen.
Ik voelde me op mijn gemak tijdens de lessen, een fijne omgeving om zo'n mooie taal te leren.
Volgend jaar gevorderden B!
Mike Wollaars
03-05-16 18:46:41
Cursus gevorderden A gevolgd om m'n Spaans weer een beetje op te halen. Niet alleen heb ik m'n Spaans opgehaald, maar ik heb ook ontzettend veel bijgeleerd! Veel individuele aandacht en er wordt op een leuke manier les gegeven! Mij zie je zeker weer terug bij de cursus gevorderden B :)
Gracias y hasta pronto!
Johan Lankreijer
26-04-16 13:59:23
Goede basis les Spaans samen met de andere deelnemers oefenen is leerzaam. Er komt tijdens de les veel lesstof door, wij gaan zeker door met de volgende lessen.
Anja Wouda
21-04-16 18:59:09
Hola flora,
10 weken geleden no hable espagñol, sterker nog op de rekening of een glas wijn bestellen in het Spaans hield het wel op. Maar dank zij jouw leuke maar ook soms pittige lessen kom ik aardig stuk verder.
Heel veel opgestoken en de 10 weken met plezier gevolgd.
Kortom de cursus speels Spaans voor beginners en vakantiegangers is echt een goede start.
Hasta leugo, Anja
Ruud van der Geer
21-04-16 08:39:42
Bedankt Flora,
Uitermate prettig les gehad. Pittig af en toe, maar to the point. Ik zal zeker nog eens een beroep op je doen. Of dat weer de beginnerscursus wordt of de vervolgcursus, heeft alles te maken met mijn luiheid. Aan jouw inzet zal het zeker niet liggen.
Adiós Ruud
Florian van 't Hoff
20-04-16 12:14:05
Hallo Flora!

Dank voor de leuke beginnerscursus Spaans! De 10 weken gaan snel voorbij en ik heb een hoop geleerd!
Op naar de vervolg cursus.
Sybe de Vries
05-12-15 19:35:37
Dag Flora,

jammerlijk genoeg kon ik het vanavond niet opredden.
Ik heb enorm genoten van je Spaanse lessen.

Ga nu rustig de boeken door werken. Wanneer ik alles goed onder de knie heb, ga ik me zeker inschrijven voor een vervolg traject.

Met vriendelijke groet,
Sybe
Rene Rector
24-11-15 23:16:39
Leuke introductie in de Spaanse taal. Ik heb me erg vermaakt tijdens de lessen. Het wordt wel een stuk leuker als je tussendoor ook nog wat woordenlijstjes en regeltjes consumeert en het geringe huiswerk maakt. Of zoals Flora zelf zei: "Spaans wordt wel gezien als makkelijke taal, maar je moet er wel iets voor doen."
rita schouten
19-06-15 09:30:56
heb al verschillende cursussen gevolg bij Flora, gezellig, leuk en bovenal heel leerzaam. dank je wel
Colette Peverelli
01-06-15 19:36:41
Spaans voor beginners bij Flora is een absolute aanrader! In 10 lessen spreek je een aardig woordje Spaans en kan je je al goed redden op vakantie. Zelfs een simpele tekst lezen gaat al! Had ik van te voren niet verwacht. Maar ik ga nu goed voorbereid een maand naar Spanje in september!
Manon Waanders
17-04-15 14:16:36
Wil je spaanse les volgen op een leuke en relaxte manier? Volg dan spaanse les bij Flora! Echt geweldig hoe zij alles uitlegt. Zo duidelijk en heel goed toepasbaar. We krijgen les in een groep van 4. Erg leuk, iedereen krijgt evenveel aandacht.
Door deze lessen ben ik veel zekerder geworden met spaans.
Twijfel dus niet en ga voor spaanse les naar Flora!
Marjan Sluiter
24-03-15 14:16:04
Omdat ik 30 jaar geleden een deelcertificaat VWO Spaans had gehaald, leek het me leuk om die kennis weer eens op te halen. Met behulp van Flora Flora is dat helemaal gelukt! Nu weer eens naar Spanje om het aan de praktijk te toetsen!
jos Mooten
22-03-15 15:38:58
De cursus is nu bijna afgelopen. Veel geleerd! Nu de tijd nemen en het gaan toepassen.
Rutger Coucke
19-03-15 09:30:57
Na het volgen van de cursus voor gevorderden A weet ik zeker dat Flora een beter keuze is dan Fuentes.
De basis voor mijn Spaans is nu een stuk steviger en het wordt steeds leuker en makkelijker om correct Spaans te spreken.
Judith Coucke
18-03-15 14:38:44
De gevorderden cursus A bijna afgerond, laatste les moeten we helaas missen. Flora begint haar lessen met 2 uitdrukkingen, heel leuk en bruikbaar! Ze legt helder uit en de hoeveelheid huiswerk is goed te doen. We hadden een kleine groep (4 personen) wat ook heel prettig is omdat je dus regelmatig aan bod komt. Er is een ontspannen en relaxte sfeer. We gaan nu alle behandelde stof nog eens goed leren en in praktijk brengen en zijn dan zeker van plan verder te gaan met een vervolgcursus. Bedankt Flora!
Maria Geijtenbeek
12-02-15 20:15:42
Ik heb al eerder een beginnerscursus spaans gevolgd via een ander project, ik ben daar afgehaakt omdat ik er steeds niet voldoende van begreep, te weinig verdieping en uitleg. ik moest de basis dingetjes vaak zelf uitvinden en dat lukt nu eenmaal niet in een andere taal. Ik heb nu les van Flora, wat een openbaring! Zij leer ons, zoals ze zelf aangeeft, te taal te bouwen en geeft ons de stenen en het cement. Fantastisch, ze geeft duidelijke uitleg en geeft opdrachten maar ook iedere les weer wat herhalingen zodat er echt gebouwd wordt.
Ik heb nu vier lessen gehad en ga met veel plezier iedere week weer aan het huiswerk.
Ik wil dan ook zeker doorgaan en sta te popelen om straks in April naar Spanje te gaan om het geleerde in praktijk te brengen, Flora, bedankt!
Iris Wubbe
06-12-14 19:58:33
Ik heb met veel plezier de cursus Spaans voor beginners gevolgd bij Flora! Ik kwam bij haar terecht via een briefje in de supermarkt. Ik belde haar en 2 dagen later zat ik voor het eerst in de les in de Zoutkeet! Erg prettige en ontspannen benadering naar alle cursisten toe. De cursus is namelijk voor iedereen goed te volgen en is ook interessant en uitdagend genoeg voor degenen die al meer achtergrond hebben in bijvoorbeeld Frans en Latijn. Je leert echt best veel in 10 lessen, het hangt er natuurlijk wel vanaf hoeveel tijd je eraan besteed, maar met een beetje goede wil en inzet is dit naast een full time baan goed te doen. Je wordt nergens toe gepusht maar dingen worden wel goed uitgelegd...en, niet onbelangrijk, er worden ook af en toe grapjes gemaakt in de les! Erg fijn is de 'test' in de 5e en 10e les. Zo kun je goed voor jezelf nagaan waar je nog wat aan kan doen en wat je al in de vingers hebt. Je krijgt een samenvatting na een aantal lessen van de belangrijkste zaken, en je kunt extra huiswerk doen als je wil.
Tonen: 5  10   20